Ads 468x60px

Hiába kért bocsánatot Cristiano Ronaldótól

A Real Madrid vasárnapi esti meccsén a Levante játékosa lekönyökölte Cristiano Ronaldót, akinek felszakadt a szemöldöke. A vétkes Navarro bocsánatot kért, a portugált nem érdekelte.

Fotó: Facebook
A bajnoki mérkőzés elején két Levante-játékos fogta közre a Real-sztárját, akinek az arcába úgy belekönyökölt a felugró David Navarro, hogy felszakadt a szemöldöke, és percekig ápolni kellett. Visszaállása után rögtön gólt rúgott, de az ellenfélnek egyelőre nem bocsátott meg. A meccset 2-1-re nyerték a madridiak.
Az AS szerint a találkozó után Navarro sms-t küldött a támadónak, melyben bocsánatot kért, C. azonban egyelőre nem válaszolt neki. A portugál játékos inkább Facebookon hálálkodott rajongóinak a sok bíztató üzenetért, és megjegyezte, már sokkal jobban van, hamarosan vissza szeretne térni. Egy képet is mellékelt megdagadt szemhéjáról.
A sérülés miatt Ronaldo kihagyja a portugál válogatott szerdai gaboni barátságos mérkőzését, azt egyelőre nem tudni, hogy a Real Madridban ott lehet-e szombat este az Athletic Bilbao ellen.
 (forrás: sportgeza.hu)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése