Ads 468x60px

Továbbjutott a Fradi; nagy zakót mértek az Újpestre

A labdarúgó Ligakupa csoportkörének 5. fordulójában a D jelű négyesben a Ferencváros 5–0-ra nyert Szolnokon, s ezzel tovább is jutott. Az Újpest (E-csoport) ellenben nagy verésbe szaladt bele Egerben.
A Ferencváros úgy lépett pályára Szolnokon a Ligakupa 5. fordulójában, hogy ha győz, biztosan továbbjut a csoportjából. Ricardo Moniz együttese pedig hamar el akarta dönteni a fontos kérdéseket.


A 19. percben Máté János lövése után Milan Perics csapott le a kipattanóra, és szerezte meg a vezetést a zöld-fehéreknek. Az első félidő végén szintén a Videotontól kölcsönbe érkező csatár volt eredményes – tizenegyesből.
A második játékrészben sem hagyott alább a Ferencváros lendülete: előbb Busai Attila volt eredményes, majd Perics megkoronázta a mai teljesítményét – mesterhármas. Végül Máté egy újabb tizenegyessel kialakította az 5–0-s végeredményt.
A Ferencvárossal ellentétben a nagy rivális Újpest nagy pofonba szaladt bele az Eger otthonában. A Ligakupában ugyanis a hevesiek a saját stadionjukban játszhatnak, s ha már ezt tették, az első félidőben kitömték az Újpestet.
Horváth Zoltán egy félidő alatt mesterhármast szerzett, rajta kívül pedig Albert Ádám volt eredményes. A második félidőben sok említésre méltó esemény már nem történt.
Az Újpest már nem juthat tovább a csoportból, míg az Egernek erre még megvan az esélye.
A B-csoportban a Paks könnyedén nyert 4–1-re a Vasas ellen, abban a kvartettben még nyitva áll a továbbjutó két csapat kiléte.

(forrás: nemzetisport.hu)

1 megjegyzés:

  1. Without further ado, let’s transfer on to our listing of high slot providers and the way we approached it. Guests must immediately report any disputes thecasinosource.com relating to game play. Any improper pressure or use of a machine might end result in the guest being asked to leave the premises. These are some of the the} high games our friends are presently loving. Lush Eastern influences create a calming, zen-filled hideaway the place have the ability to|you presumably can} get pleasure from gaming in the quiet calm.

    VálaszTörlés