Ads 468x60px

Továbbjutott a Fradi; nagy zakót mértek az Újpestre

A labdarúgó Ligakupa csoportkörének 5. fordulójában a D jelű négyesben a Ferencváros 5–0-ra nyert Szolnokon, s ezzel tovább is jutott. Az Újpest (E-csoport) ellenben nagy verésbe szaladt bele Egerben.
A Ferencváros úgy lépett pályára Szolnokon a Ligakupa 5. fordulójában, hogy ha győz, biztosan továbbjut a csoportjából. Ricardo Moniz együttese pedig hamar el akarta dönteni a fontos kérdéseket.


A 19. percben Máté János lövése után Milan Perics csapott le a kipattanóra, és szerezte meg a vezetést a zöld-fehéreknek. Az első félidő végén szintén a Videotontól kölcsönbe érkező csatár volt eredményes – tizenegyesből.
A második játékrészben sem hagyott alább a Ferencváros lendülete: előbb Busai Attila volt eredményes, majd Perics megkoronázta a mai teljesítményét – mesterhármas. Végül Máté egy újabb tizenegyessel kialakította az 5–0-s végeredményt.
A Ferencvárossal ellentétben a nagy rivális Újpest nagy pofonba szaladt bele az Eger otthonában. A Ligakupában ugyanis a hevesiek a saját stadionjukban játszhatnak, s ha már ezt tették, az első félidőben kitömték az Újpestet.
Horváth Zoltán egy félidő alatt mesterhármast szerzett, rajta kívül pedig Albert Ádám volt eredményes. A második félidőben sok említésre méltó esemény már nem történt.
Az Újpest már nem juthat tovább a csoportból, míg az Egernek erre még megvan az esélye.
A B-csoportban a Paks könnyedén nyert 4–1-re a Vasas ellen, abban a kvartettben még nyitva áll a továbbjutó két csapat kiléte.

(forrás: nemzetisport.hu)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése