Ads 468x60px

A spanyolok hülyét csináltak Dél-Koreából: 6-1

Az Eb-re készülő spanyol válogatott szerda délután Dél-Korea ellen lépett pályára felkészülési meccsen, és egy félidő alatt elintézték az ázsiai csapatot.
Az első gólt David Silva vágta, egy látványos szabadrúgásgól volt huszonöt méterről. A City-játékos pazarul csavart a bal felső sarokba.

Gyorsan jött a második.
A 37. percben már 3-0 volt: Azpilicueta remek passzal ugratta ki Nolitót, a Celta-játékos elküldte az egyik védőt egy csellel, majd laposan belőtte a labdát. A második félidőben se kellett sokat várni gólra: egy szöglet után Morata túlugrotta a dél-koreai kapust, és gólt fejelt, ezzel 4-0-ra vezetnek a spanyolok. Az ötödiknél viccet csináltak a nagyon gyenge dél-koreai védelemből: Bellerínt megpróbálta kiszorítani az embere, de nem sikerült, úgyhogy középre adta a labdát, ott érkezett Nolito, aki bepofozta.
A hajrában szépítettek az ázsiaiak: egy visszagurított labdát Dzsu bombázott kapura, a lövés az egyik spanyolról pattant a felső sarokba. De nem úszták meg öt kapott góllal, mert a 89. percben Moratának is meglett a második: Aduriz kiugratása után nem tudta előle összeszedni a labdát a dél-koreaiak kapusa, a spanyol játékos pedig éles szögből a kapuba tekert, ezzel lett 6-1 a végeredmény.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése